Madonna – Live @ Superbowl!

După cum probabil ştiţi deja, Madonna a fost anul acesta artistul desemnat să susţină un mini-concert în cadrul pauzei din finala Superbowl. Superbowl-ul este un meci de fotbal urmărit de mai bine de 100 de milioane de americani în fiecare an, aşa că miza în a susţine un mini-concert în pauza acestui meci este una destul de mare pentru orice artist, aducând un plus de imagine şi mai ales de vânzări.

Madonna, în vârstă de 53 de ani, şi-a făcut o intrare… regală pe stadion, fiind purtată pe braţe de ceea ce părea o armată de gladiatori. Imediat după aceea a urmat o interpretare a cunoscutului hit ‘Vogue‘. Scena a căpătat accente futuristice pentru piesa ‘Music‘, moment în care au urcat pe scenă şi băieţii de la LMFAO, care au interpretat un remix al pieselor ‘Party Rock Anthem‘ şi ‘Sexy And I Know It‘.

Nicki Minaj şi M.I.A. nu s-au lăsat aşteptate prea mult. Cele două, care au au colaborat cu Madonna pentru cel mai nou single al acesteia, ‘Give Me All Your Luvin‘, au apărut îmbrăcate în majorete, respectând deci tema videoclipului. Cele două au oferit un show pe cinste…

… în special M.I.A., originară din Sri Lanka şi cunoscută mai ales pentru piesa ‘Paper Planes‘, dar şi pentru viziunile sale politice anti-America. La finalul strofei pe care a interpretat-o, M.I.A. a fluturat unul din cele 5 degete ale mâinii drepte în faţa camerei (vă imaginaţi care). După cum vă spuneam mai sus, meciul acesta de fotbal este urmărit de mai bine de o sută de milioane de americani, iar controversa pe care a cauzat-o acest gest este deja comparată cu cea din 2004, când unul din sânii lui Janet Jackson a rămas… pe afară. Momente memorabile!

Prestaţia Madonnei s-a încheiat în compania unui uriaş cor, şi a lui Cee Lo Green. Cei doi au interpretat melodia ‘Like A Prayer‘.

V-a plăcut prestaţia Madonnei?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments