Madonna își anuntă următorul turneu mondial.

Madonna a anunțat datele pentru turneul ei mondial, care va începe în Israel în luna mai. Cântăreața de 53 de ani va cânta de doua ori in Marea Britanie, în timp ce turneul va vizita, de asemenea, America de Sud şi Australia, unde ea nu a mai cântat de 20 de ani. Anunțul vine la câteva zile după ce artista a interpretat la Super Bowl, in SUA.

Cincizeci de date au fost anunţate până în prezent pentru turneul Madonnei, care va începe pe 29 mai şi va vizita 26 de oraşe europene, inclusiv Paris, Milano, Barcelona, Amsterdam, Dublin şi Berlin. De asemenea, ea va cânta și în Canada și SUA, în august, septembrie și octombrie. Cu date anunțate în 36 de țări, acesta a doborat recordul pentru cel mai mare turneu susținut de un artist solo, care a fost anterior deţinut de cantareata din 2006 Confessions Tour.

„Îmi place,sincer!”,ea a declarat.”Îmi place să pun un spectacol în scenă. Ador primele două săptămâni, la fel ca și pe ultimele două”.”Este multă muncă, dar pentru mine aceasta este slujba care consider că aduce cele mai multe satisfacții.”

Prețul biletelor va fi relativ mare. Cele mai scumpe bilete pentru turneul vedetei din 2012 va fi £ 125. Biletele vor fi puse în vânzare în această vineri, pe data de 10 februarie, la ora 10:00 dimineața.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments