Loredana feat. Cabron – Apa (teaser videoclip)

loredana filmari videoclip Apa vedetepenetro
După cum v-am anunțat, Loredana a lansat la sfârșitul lunii septembrie noul ei single intitulat Apa, în colaborare cu rapperul Cabron. Astăzi, diva pune la dispoziția fanilor și un scurt preview al videoclipului care va fi lansat pe 14 noiembrie.

 Pentru acest videoclip, Lori a ales să se întoarcă în timp, în anii 50, unde  interpretează rolul unei casnice atrăgătoare care își așteaptă iubirea vieții sale.  Filmările au avut loc la Studiourile MediaPro în regia lui Liviu Neagoe, „vinovat” și pentru videoclipul piesei Telephone al Andrei.

http://youtu.be/2HgrPXTz4MI

Melodia Apa va fi inclusă pe noul album al solistei numit Dragoste. Lansarea oficială a acestuia va avea loc în data de 16 noiembrie și fanii îl vor putea asculta live, în cadrul unui concert incendiar pe care Loredana îl va susține pe 25 noiembrie la Sala Palatului din București.

Pare interesant până acum, nu-i așa?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Așa cum a promis, Loredana a lansat astăzi, 16 noiembrie, videoclipul piesei Apa, o colaborare cu Cabron. Single-ul promovează albumul Dragoste, care poate fi găsit la toate chioșcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor. […]