VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Lora şi Omar, cea mai neaşteptată colaborare

Dacă “Puişor” ne-a plăcut foarte mult şi a strâns nouă milioane de vizualizări pe YouTube, Lora revine cu o super piesă, cadou de Mărţişor. “Flying solo” este o colaborare cu Omar Arnaout, câştigătorul primului sezon “Next Star”.

Lora este membră a juriului emisiunii Next Star, acolo cunoscându-l şi pe Omar, un băieţel de origine libaneză, care i-a cucerit pe toţi cu vocea sa. După ce a devenit marele câştigător, Omar a început să facă parte din diferite proiecte, cum ar fi “Neatza cu Răzvan şi Dani”. Tânărul are deja un single lansat acum câteva luni numit “Într-o zi”.

Flying solo este compusă de Theea, iar Lora o are de doi ani, timp în care nu a lansat-o pentru că nu-i vedea sensul. Cât despre Omar, cântăreaţa a declarat pentru Urban.ro: “Cu Omar am lucrat foarte bine, a înteles ce-mi doresc, a “prins” foarte repede linia melodică şi metrica versurilor şi bineînţeles mi-a îndeplinit dorinţa de a avea punctul culminant în piesă, aşa cum îl auzeam în mintea mea. Este, poate, cea mai frumoasă şi interesantă colaborare pe care am avut-o până acum şi amândoi ne dorim sa fie cel mai frumos cadou de Mărţişor pentru fanii şi prietenii noştri.”

Să o ascultăm!


*

LIKE VedetePeNet.ro