VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Lavinia Pârva revine cu balada ,,Povești cu zâne”


Lavinia feat. Kaira - Povesti cu zane- vedetepenet.roLavinia Pârva revine cu un nou stil muzical, dar și cu un nou featuring pentru piesa ,,Povești cu zâne”.

După o lungă perioadă în care, se pare, că a luat o mică pauză pe plan muzical național, Lavinia revine cu o nouă piesă și cu un featuring cu Kaira. Numită ,,Povești cu zâne”, este un nou stil adoptat de artistă.

Melodia este produsă în colaborare cu Alex Pelin și Ovidiu Baciu în studiourile Kazibo Music. ,,Povești cu zâne” este o baladă sensibilă care marchează maturizarea Laviniei.

“Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an al provocărilor și un an în care am învățat foarte mult! Mi-am dorit să îmi surprind fanii din România care așteptau din partea mea o piesă în limba română. “Povești cu zâne” mi-a plăcut de la prima ascultare pentru ca este o piesa sincera in care se poate regasi orcine si pentru ca imi era dor sa cant in limba romana!” a declarat Lavinia.

In cariera sa de 10 ani, artista a mai schimbat stilurile muzicale, iar, la un moment dat, a dispărut din atenția publicului. Revine, însă nu așa cum și-ar fi dorit, ci cu un mic scandal. Aceasta este acum iubita lui Ștefan Bănică Jr., proaspăt divorțat de zâna surprizelor, Andreea Marin. Lavinia a fost văzută ca un măr al discordiei în acest cuplu, speculânduse că avea o relație cu bine cunoscutul cântăreț încă dinainte ca acesta să divorțeze.

Presa mai scrie și că Lavinia îi dedică noua sa melodie Andreei Marin care este poreclită drept ,,zâna”. Însă cântăreața a trecut peste toate cu brio, iar melodia sa se pare că prinde publicului larg.

Haideți să o ascultăm și noi!


*

LIKE VedetePeNet.ro