Lansarea noului album Nicki Minaj, amânată

Image and video hosting by TinyPic

Lansarea celui de-al doilea album Nicki Minaj a fost amânată cu două luni, pentru data de 3 aprilie.

Albumul, intitulat ‘Pink Friday: Roman Reloaded‘, este unul dintre cele mai aşteptate albume hip-hop şi nu numai ale acestui an, deoarece Nicki Minaj a devenit un artist destul de popular, prin personalitate, ţinute, şi mai ales lansarea a hit după hit.

Motivele pentru care lansarea albumului a fost amânată au fost făcute publice de către Nicki însăşi.

‘Nu m-am distrat înregistrând primul meu album, Pink Friday, dar înregistrând Roman Reloaded e chiar distractiv. Mă las dusă de val, fără să mă gândesc prea mult la consecinţe.’, a declarat Nicki pentru presa de peste Ocean.

Totodată, solista a anunţat amânarea lansării noului album şi pe twitter:

‘Dată nouă pentru album: 3 aprilie. Pink Friday: Roman Reloaded. Dar nu vă temeţi. O grămadă de surprize vă aşteaptă până atunci ;).’

Dacă Nicki spune că vrea să aibă mai mult timp pentru a înregistra, gurile rele vin cu nişte idei cu totul diferite.

Astfel, în primul rând, din cauza faptului că primele două buzz single-uri care au fost lansate de pe album, ‘Roman In Moscow’, şi ‘Stupid Hoe’, au fost destul de prost primite până şi de către fani, care nu au ‘invadat’ magazinele iTunes cu scopul achiziţionării lor, şi totodată faptul că Madonna urmează să lanseze un single chiar în perioada în care albumul lui Nicki urma să apară pe piaţă, au făcut ca managerii artistei să amâne lansarea albumului pentru o dată la care nu se aşteaptă lansări importante. Plus, amânarea îi permite lui Nicki să înregistreze nişte piese care, tot gurile rele spun, că vor fi nişte ‘hituri garantate’, deci, exact opusul buzz single-urilor.

Cât de adevăr şi cât e minciună, nu ştim. Ideea e că Nicki a devenit un nume destul de mare în industrie, şi e destul de clar că vom aştepta cu toţii noul album. Chiar şi cu două luni întârziere.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments