Lansarea noului album Leona Lewis, amânată…

… din nou.

Ghinion pentru cei ce aşteptau piese noi din partea Leonei Lewis. Lansarea celui de-al 3-lea album din cariera artistei britanice, intitulat ‘Glassheart’, a fost din nou amânată, conform amazon.com

Iniţial, albumul trebuia să fie lansat în noiembrie 2011, însă casa de discuri a Leonei a ales martie 2012 pentru lansarea ‘Glassheart’. Se pare însă că materialul cu care Leona a venit pentru noul album nu este pe placul casei de discuri a acesteia, deoarece lansarea albumului a fost din nou amânată, de data aceasta până pentru data de 26 noiembrie 2012, ceea ce înseamnă că fanii artistei mai au de aşteptat aproape un an până a asculta piese noi marca Leona Lewis.

Cea mai nouă lansare discografică a Leonei a fost un EP, intitulat ‘Hurt: The EP’, care conţine 3 piese, toate coveruri după ‘Hurt’ a celor de la Nine Inch Nails, ‘Colorblind’ după piesa celor de la Casting Crows, dar şi ‘Iris’, interpretată în original de Goo Goo Dolls.

Vă e dor de piese noi Leona Lewis, sau consideraţi că momentele ei de succes sunt de mult apuse? Mai jos aveţi cel mai recent single al Leonei, ‘Collide’.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments