Lana Del Rey îşi va relansa albumul de debut

Lana Del Rey îşi va relansa albumul de debut, album care a fost iniţial lansat în 2010. Interpreta hitului ‘Video Games‘ a declarat că a cumpărat drepturile asupra albumului său de debut, intitulat ‘Lana Del Ray A.K.A. Lizzie Grant‘, şi că îl va relansa în cursul acestui an. Aceasta a declarat pentru BBC News:

Voi relansa albumul, poate spre sfârşitul verii.

Înregistrarea albumului a costat 10,000 de dolari, acesta fiind produs în totalitate de David Kahne. Albumul a fost disponibil timp de două luni în magazinul online iTunes, după care a fost scos de la vânzare.

‘Oamenii se comportă de parcă este invăluit în mister, ‘teribilul uitat album‘. Dar, dacă verifici Youtube, toate cele 13 piese ale albumului sunt disponibile, având milioane de vizualizări, aşa că nu e ca şi cum nimeni nu le-a auzit. Cu toţii suntem mândri de acest album. E destul de bun.’

Lana Del Rey, pe numele ei real Elizabeth Grant, a devenit cunoscută în vara anului 2011, după ce piesa ‘Video Games‘ a devenit un adevărat hit viral. Managerii importantei casei de discuri Interscope, sub tutela căreia se află artişti precum Lady Gaga sau Nelly Furtado, au văzut în Lana un adevărat potenţial, oferindu-i un contract. Al doilea album din cariera artistei, intitulat ‘Born To Die‘, urmează a fi lansat în Statele Unite în data de 31 ianuarie, fiind deja lansat la nivel global.

Vă place Lana Del Rey?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments