Lady Gaga i-a enervat pe fanii Beatles

Lady Gaga o comite din nou. De aceasta data i-a infuriat pe fanii The Beatles dupa ce a cantat la pianul celebrului John Lennon.

Dupa 40 de ani de la despartirea The Beatles, fanii celebrei formatii l-au criticat dur pe fiul lui John Lennon, Sean,  pentru ca a lasat-o pe Lady Gaga sa cante la pianul tatalui sau.

Sean a postat pe Twitter o poza cu Lady Gaga cantand  la faimosul pian alb ce i-a apartinut lui John Lennon. Insa acest lucru nu a facut decat sa-i enerveze pe fanii celebrei formatii britanice, care au considerat ca Lady Gaga nu merita sa se atinga de acel pian.

Sean si-a aparat decizia spunand ca “fanii Beatles judeca prea mult. Pianele sunt facute pentru a se canta la ele. De ce e toata lumea asa de intepata?”.

“Ce ar trebui sa facem, sa-l incuiem intr-o camera prafuita? Judecati prea mult…Inviorati-va…viata e prea scurta, sunt destule probleme in lume. In primul rand, el i-a dat pianul mamei mele de ziua ei, e al ei. in al doilea rand, el nu era la fel de intepat ca voi”, a adaugat fiul lui John Lennon.

Se pare ca pentru fani nu au contat atat de mult vorbele lui Sean. De fapt nu a contat nici macar faptul ca Lady Gaga canta la pian de la 4 ani, iar la 13 ani a compus chiar o balada. In plus, Gaga este un mare fan al legendei The Beatles: intr-un interviu mai vechi a recunoscut ca s-ar fi luptat cu Yoko Ono pentru dragostea lui Lennon….evident, daca ar fi trait in 1960.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments