Kelly Clarkson rămâne pe primul loc în Billboard Hot 100!

Kelly Clarkson rămâne pe primul loc în Billboard Hot 100, cu melodia ‘Stronger (What Doesn’t Kill You)’, pentru a doua săptămână consecutiv!. Melodia a avut o audienţă de 76 de milioane de ascultători pe radiourile americane săptămâna trecută, şi a vândut un total de 260 de mii de unităţi.

Regretata Whitney Houston revine în clasamentul Billboard Hot 100 cu melodia ‘I Will Always Love You’, care înregistrează un total de 195 de mii de unităţi vândute şi 18 milioane de ascultători pe radio. Alte două melodii ale lui Whitney au reuşit să intre în această săptămână în clasament – ‘I Wanna Dance With Somebody’ (lansată în 1985), pe poziţia 35, şi ‘Greatest Love of All’ (lansată în 1986), pe poziţia 41.

Adele rămâne pe poziţia a 2-a a clasamentului, cu ‘Set Fire To The Rain‘. Melodia a devenit, săptămâna trecută, cea mai ascultată melodie pe radiourile americane, cu o audienţă de 136 de milioane de telespectatori. Digital, piesa a vândut 187,000 de unităţi.

Surpriza din această săptămână o reprezintă piesa trupei alternative fun., ‘We Are Young’, un featuring cu Janelle Monae, care urcă, de pe poziţia 41, până pe poziţia a 3-a în Billboard Hot 100. Piesa a fost inclusă într-o reclamă Super Bowl, devenind cea mai bine vândută melodie în Statele Unite săptămâna trecută, cu 296,000 unităţi.

Poziţia a 4-a este deţinută de băieţii de la LMFAO, cu melodia ‘Sexy And I Know It‘, care urcă de pe poziţia a 9-a, ca urmare a interpretării live din cadrul Super Bowl. Versiunea actorilor din serialul Glee a hitului, versiune care îl include şi pe celebrul Ricky Martin, debutează pe poziţia 81.

Good Feeling‘ a lui Flo Rida coboară, de pe poziţia a 3-a, pe poziţia a 5-a, ‘We Found Love‘ a Rihannei coboară de pe poziţia a 4-a, pe poziţia a 6-a, ‘Turn Me On‘, melodia lui David Guetta, coboară de pe poziţia a 5-a, pe poziţia a 8-a, iar ‘Rack City‘, a rapper-ului Tyga, coboară de pe locul 7, pe locul 9.

În fine, pe poziţia a 10-a, în urcare de pe poziţia a 13-a, este cel mai nou single al Madonnei, ‘Give Me All Your Luvin‘, un featuring cu Nicki Minaj şi M.I.A. ‘Give Me All Your Luvin’ a devenit al 38-lea top 10 hit al Madonnei, Madonna fiind artistul cu cele mai multe piese în top 10 de-a lungul carierei, fiind urmată de The Beatles, cu 34.

‘Give Me All Your Luvin’ a vândut 165,000 de unităţi săptămâna trecută, ca urmare a performanţei din cadrul Super Bowl, dar a pierdut mai bine de 30 de milioane de ascultători pe radio.

Este meritat succesul lui Kelly Clarkson? 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anna
anna
11 years ago

NOUL ALBUM KELLY CLARKSON E O OPERA DE ARTAA,MERITA DIN PLIN NR 1