Katy Perry, un nou #1 în Billboard HOT 100!

Cel mai nou single Katy Perry, ‘Part Of Me‘, îşi face intrarea direct pe prima poziţie în Billboard HOT 100! ‘Part Of Me’ este a 7-a piesă a lui Perry care ajunge în vârful Billboard HOT 100.

Piesa ‘Part Of Me’ a beneficiat de o expunere masivă în urma performanţei live susţinută de Katy Perry în cadrul celei de-a 54-a ediţii a premiilor Grammy din acest an, când a fost interpretată alături de un alt hit al artistei, ‘E.T.’. ‘Part Of Me’ este al 20-lea debut direct pe numărul 1 în Billboard HOT 100, ultimul artist care a reuşit această performanţă fiind Lady Gaga, cu melodia ‘Born This Way‘, anul trecut.

‘Part Of Me’ a fost lansată în data de 13 februarie, ca lead single-ul noi ediţii a albumului ‘Teenage Dream’, ediţie ce se numeşte ‘Teenage Dream: The Complete Confection‘. ‘Part Of Me’ a fost cea mai bine vândută piesă săptămâna trecută în Statele Unite, cu un total de 411,000 unităţi, în timp ce pe radiourile americane a avut o audienţă de 35 de milioane de ascultători. Filmările pentru videoclipul melodiei au început deja, şi vă vom ţine la curent cu evoluţia acestora.

Katy Perry nu este singurul artist căruia o performanţă în cadrul premiilor Grammy din acest an i-a adus doar beneficii. Adele rămâne pe poziţia a 2-a a clasamentului cu piesa ‘Set Fire To The Rain‘,
aceasta adunând un total de 144 de milioane de ascultători pe radiouri. ‘Rolling In The Deep‘, piesa pe care Adele a interpretat-o în cadrul Grammy-urilor, urcă de pe poziţia a 17-a, pe poziţia a 5-a, având nu mai puţin de 59 de prezenţe săptămânale în Billboard HOT 100. ‘Rolling In The Deep’ a vândut săptămâna aceasta un total de 271,000 unităţi. În fine, ‘Someone Like You‘ reuşeşte să urce de pe poziţia a 11-a, pe poziţia a 7-a.

Adele reuşeşte astfel să facă istorie, devenind a 2-a artistă care are concomitent 3 piese în Billboard Top 10! Prima artistă care a reuşit această performanţă a fost Ashanti, în anul 2002.

Acest nou record al lui Adele vine în completarea celui stabilit abia ieri. Albumul ‘21‘ s-a menţinut pe prima poziţie a clasamentului Billboard Top 200 Albums pentru a 21-a săptămână, depăşind astfel recordul albumului ‘Bodyguard‘, al regretatei Whitney Houston, pentru cele mai multe săptămâni pe prima poziţie a Billboard Top 200 Albums, 20.

Vânzările lui Whitney Houston nu par să se diminueze totuşi. Melodia ‘I Will Always Love You‘ urcă, de pe poziţia a 7-a, pe poziţia a 3-a săptămâna aceasta în Billboard Hot 100, cu un total de 367,000 unităţi vândute. Whitney mai are 3 piese în clasament, ‘I Wanna Dance With Somebody‘, pe poziţia a 25-a, ‘Greatest Love of All‘, pe poziţia a 36-a, şi ‘How Will I Know‘, pe poziţia a 49-a.

Fost număr 1 săptămâna trecută, hitul lui Kelly Clarkson, ‘Stronger (What Doesn’t Kill You)’, coboară până pe poziţia a 4-a, cu o audienţă de 91 de milioane de ascultători, şi cu 252,000 unităţi vândute.

Tot o coborâre de 3 poziţii întâmpină şi piesa ‘We Are Young‘, a celor de la fun., până pe poziţia a 6-a. Hitul ‘We Found Love‘, al Rihannei, coboară şi el de pe poziţia a 6-a, până pe poziţia a 8-a.

Nicki Minaj îşi face şi ea intrarea în Billboard Hot 100 de săptămâna aceasta, cu piesa ‘Starships‘, primul single oficial extras de pe cel de-al doilea album al artistei, ‘Pink Friday: Roman Reloaded‘, album ce urmează să fie lansat în data de 3 aprilie. ‘Starships’ vinde un total de 207,000 unităţi şi înregistrează o audienţă de 17 milioane de ascultători.

Este primul debut al lui Nicki în top 10, şi al doilea cel mai bun debut în Billboard Hot 100 din întreaga carieră. Cel mai bun debut înregistrat de Nicki Minaj în Billboard Hot 100 a avut loc acum două săptămâni, cu ocazia debutului celui mai nou single Madonna, ‘Give Me All Your Luvin‘, pe poziţia a 13-a. ‘Give Me All Your Luvin‘ coboară săptămâna aceasta nu mai puţin de 29 de poziţii, de pe 10, până pe 39.

În fine, top 10 de săptămâna aceasta este încheiat de Chris Brown şi cel mai nou single, ‘Turn Up The Music‘, care a beneficiat la rândul său de o performanţă live în cadrul premiilor Grammy. Melodia a vândut un total de 180,000 unităţi, având o audienţă de 21 de milioane de ascultători pe radiourile americane. Să nu uităm că ‘Turn Up The Music’ are parte de o campanie destul de agresivă de promovare, remix-ul piesei, pe care apare Rihanna, fiind pe buzele tuturor zilele acestea.

Meritat succesul lui Katy Perry? Vă plac piesele ascultate în Statele Unite?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments