VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Kate a lansat videoclipul piesei “Din vina ta”

Kate a lansat pe 7.1.2014 videoclipul cele de-a doua piesă a sa din carieră. Compusă de Mihai Ristea și Alex Cotoi, “Din vina ta” este o piesă de dragoste care stârnește multe trăiri celor care o ascultă.

Noul meu single vorbește despre o dragoste pierdută, despre suferința de după o relație încheiată, când unul dintre parteneri nu poate trece peste desparțire”, a spus tânăra cântăreață.

Clipul este regizat de Michael Mircea și a fost filmat la Casa Big Brother de-a lungul a 16 ore. Conform Urban.ro, la filmări a fost prezent și Mihai Ristea, unul din compozitorii piesei, iar stylingul a fost realizat de Sorina Cotea.

Am avut ocazia să lucrez cu o echipă de profesioniști desăvârșiți! Nu am simțit deloc că muncesc, a fost ca o zi în compania prietenilor, m-am distrat pe cinste!”, a declarat Kate.

Se pare că povestea clipul este inspirată din trecutul artistei. “În timp ce sunt în studio cu Mihai Ristea și înregistrez primul meu hit, cu bandul în spate, mi-l imaginez pe fostul iubit, care dansează lângă mine. Practic, povestea clipului se potrivește cu o experiență trăită de mine recent. Oare au ‘complotat’ compozitorul piesei și regizorul videoclipului, știind ceva de fosta mea dragoste?”, a mai spus Kate.

Piesa o știm cu toții, iar videoclipul arată foarte bine. Haideți să îl vedem și noi!


*

LIKE VedetePeNet.ro