Justin Timberlake revine!

justin timberlake revine vedetepenetro

 

2013 începe cum nu se poate mai bine! Justin Timberlake a anunțat astăzi că este gata să intre din nou în studio. Cântărețul a postat în cursul zilei un scurt clip în care vorbește despre cât de mult înseamnă muzica pentru el, despre cum a așteptat să compună ceva în care crede cu adevărat și de ce a decis să revină după mai bine de șase ani de la ultimul său album.

Prima pagină a site-ului său oficial a fost astăzi înlocuită cu un cronometru, din care reiese că următoarea veste din partea lui Timberlake o vom primi luni, 14 ianuarie. Iar dacă zvonurile conform cărora primul său single ar fi o colaborare cu Timbaland și Jay-Z, sunt adevărate, atunci cred că ne putem aștepta la un adevărat hit!

Ultimul album al artistului a fost FutureSex/LoveSounds care s-a vândut în peste 600.000 de unități în prima săptămână de la lansare. Același album i-a adus lui Justin Timberlake numeroase premii, printre care și patru trofee Grammy. După încheierea turneului de promovare al albumului, Timberlake s-a axat pe cariera sa cinematografică și l-ați văzut cu siguranță în The Love Guru, The Open Road, The Social Network, Bad Teacher, Friends with Benefits sau In Time. Pe lângă muzică și cinematografie, Justin a relansat în 2012 noua versiune a rețelei sociale Myspace.com, platformă pe care a cumpărat-o în 2011.

Sunteți entuziasmați de revenirea lui Timberlake?

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] pare că 2013 este un an al revenirilor în industria muzicală. După ce Justin Timberlake ne-a anuțat că este pregătit să intre din nou în studio, astăzi este rândul fetelor de la […]

trackback

[…] a luat sfârșit! După 6 ani de zile, așa cum a promis, Justin Timberlake a lansat astăzi un nou material. Este vorba de o colaborare cu Jay-Z, iar piesa […]