Julie Mayaya, caștigătoare la Vocea României

 

Julie Mayaya, câștigătoare la Vocea României - vedetepenet.roJulie Mayaya este fericita câștigătoare a trofeului Vocea României din sezonul 2.

Reprezentanta echipei Horia Brenciu și singura fata rămasă în concurs, Julie a strâns cele mai multe voturi în finală și a câștigat titlul „Vocea României”. Deși sondajele celor de la PRO TV îl arătau învingător pe Cristi Nistor, clasamentul final neașteptat a scos-o pe Julie Mayaya învingătoare.

La 26 de ani, Julie este o apariție unică în România. Deși tatăl ei este congolez, artista s-a născut la Iași și este mândră că este româncă. „Am observat că românii nu sunt rasiști și privesc oamenii de culoare cu curiozitate, nu cu răutate„, a declarat Julie pentru PRO TV.

Artista a întors toate cele patru scaune la audițiile pe nevăzute, unde a interpretat piesa „Hurt” a Christinei Aguilera. Comparata cu Macy Grey sau cu Tina Turner de-a lungul competiției, Julie Mayaya  a impresionat publicul cu toate piesele interpretate, inclusiv cu ultima piesa single cântată în concurs, „Je t’aime” a Larei Fabian.

Julie Mayaya, caștigătoare la Vocea României - vedetepenet.ro

„Congoveanca” a câștigat 100.000 de euro și un contract cu Universal Music România, casa de discuri care îi va lansa și un album.

Ascultă aici interpretarea lui Julie:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments