Jessie J – We Found Love (Live Cover)

Cântăreaţa Jessie J, în vârstă de 23 de ani, a fost invitată la postul de radio britanic BBC Radio 1, unde a interpretat o versiune acustică a hitului Rihannei, ‘We Found Love‘, cât şi o versiune acustică a propriului hit, ‘Domino‘.

Este o perioadă destul de aglomerată în cariera talentatei artiste britanice. În data de 31 ianuarie, aceasta a anunţat, pe platforma de socializare Twitter, că va începe înregistrările pentru cel de-al doilea album din carieră.

Jessie J face totodată parte din juriul versiunei britanice a popularului show ‘The Voice‘, show care are ca scop găsirea de noi talente muzicale, alături de will.i.am. (The Black Eyed Peas), celebrul cântăreţ Tom Jones, şi Danny O’Donoghue, membru al formaţiei britanice The Script.

În fine, artista aşteaptă cu sufletul la gură decernarea premiilor Brit Awards din acest an, cele mai prestigioase premii acordate artiştilor britanici. Jessie J are 3 nominalizări în cadrul acestora, pentru ‘Cea mai bună artistă britanică‘, ‘Cel mai de succes artist nou britanic‘, şi ‘Cel mai bun single‘, pentru piesa ‘Price Tag‘.

Vă place vocea lui Jessie J?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments