Il-egal, Magic Juice, Phossilah – Fericire-n 2 (Videoclip)

Il-egal, Magic Juice, Phossilah - Fericire-n 2 (Videoclip)
Fericire-n 2” este primul single extras de pe albumul „HAITA„, un proiect realizat in colaborare cu nume sonore din muzica romaneasca precum Puya, Sisu , Elias, Brugner, Cedry2k, Bibanu, Honey, OVP, Marijuana si multi altii.

Videoclipul a fost realizat de echipa Ador Media, condusa de regizorul Alex Ceausu si echipa de graficieni care au contribuit la realizarea videoclipului „Video Phone” al lui Lady Gaga si Beyonce.
Premiera clipului a avut loc pe Apropo.ro.
In acest videoclip ii veti vedea pe C-nyk si Giovanni, dar si pe Magic Juice si Phossilah, principalii colaboratori ai baietilor de la Il-egal.

Clipul a fost filmat in data de 14 februarie 2010, de „Ziua Indragostitilor”, simbolistica acestei zile putand fi cu usurinta regasita si in mesajul pe care baietii vor sa il promoveze prin intermediul acestei piese.
Vizionare placuta!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cristina
Cristina
12 years ago

MAGIC JUICE E CEL MAI TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dyio
Dyio
12 years ago
Reply to  Cristina

Toti au fost tari aici:)

Zsolt
Zsolt
12 years ago

Magic este BEST, felicitari si dorim mult succes in continuare. Calitatea muzici tale face diferenta intre stilul tau si pleava muzici romanesti care in multe situatii sunt lipsite de stil si rafinament muzical.

trackback

[…] C-nyk şi Giovani urmează să îl lanseze beneficiază de 2 videoclipuri : unul pentru piesa “Fericire-n 2” cu Magic Juice şi Phossilah şi unul pentru piesa “România acum“, cu Marijuana […]