VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Holograf revine cu videoclipul piesei ,,Mașina timpului”

holograf - vedetepenet.roHolograf a lansat videoclipul “Mașina timpului” cu ajutorul căruia doresc să ne stârnească amintiri plăcute.

Trupa Holograf a lansat noul lor videoclip pentru piesa ,,Mașina timpului”. Aceștia au dorit să surprindă momentele cele mai importante din cariera lor, videoclipul fiind un ansamblu de momente din cadrul concertelor, înregistrărilor sau videoclipuri.

‘Mașina timpului’ este un fel de documentar care reușește să prezinte în trei minute istoria Holograf. Este un cadou pentru fani cu ocazia Sărbătorilor: vrem să le reamintim că, deși a mai trecut un an, cu toții întinerim și avem puterea să ne reinventăm!”, a spus Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.

Revenirea celor de la Holograf s-a produs după o perioadă lungă în care, cum știm cu toții, Dan Bittman a suferit o operație în urma căreia și-a pierdut un timp vocea. Ne bucurăm că s-a însănătoșit, iar acum ne poate încânta din nou cu frumoasele melodii alături de trupă. Pe Dan îl mai putem vedea și la X Factor în poziția de jurat.

Eu zic să urmărim videoclipul, care, cu siguranță, vă va trezi amintiri.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro