Holograf – De cate ori sa te iubesc (videoclip nou)

Holograf are un cadou special pentru toti fanii trupei: formatia lanseaza un nou videoclip, “De cate ori sa te iubesc”, in care joaca maestrul Radu Beligan si tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea.

“Este o onoare pentru noi ca l-am avut alaturi in clipul nostru pe maestrul Radu Beligan si o bucurie ca am lucrat cu tinerii Ada Condeescu si Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasa: imbatranirea si iubirea sunt strans legate. Ne-am inspirat din ‘Portretul lui Dorian Gray”: fata si iubirea raman vesnic tinere, doar personajul masculin imbatraneste. ‘De cate ori sa te iubesc’ este o piesa care anunta albumul pe care il vom lansa in aceasta toamna. Speram sa fie pe planul publicului”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

“Inedita si neasteptata, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile ‘misiuni’ in afara ariei in care imi desfasor, de obicei, activitatea. Filmarile au avut loc intr-un cadru relaxat, pe care nu si-l permit decat adevaratii profesionisti, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca vorbim de Holograf, o formatie al carui nume este sinonim cu elita rock-ului romanesc. O surpriza a fost insa colaborarea cu mai tanara mea colega Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia sa o vad pe scena si pe marile ecrane, dar cu care, din pacate, nu am mai avut placerea sa joc pana acum. Sper din toata inima ca noul videoclip va fi un succes, iar baietilor de la Holograf le doresc o cariera cel putin la fel de lunga si infloritoare ca a mea”, a spus Radu Beligan.

Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc la restaurantulBiutiful by Fratelli din Centrul Vechi al Capitalei (strada Gabroveni, nr. 6-8) şi la studiourile Stage Expert. De coafurile artiştilor s-a ocupat Alex Ifimov, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, iar ţinutele au fost asigurate de Magda Mohamed.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments