Heaven – „Dynamite” (Single nou)

Heaven - "Dynamite" (Single nou) www.vedetepenet.ro

Fetele de la Heaven au lansat in aceasta dimineata, la Neatza cu Razvan si Dani, noul lor single.

Dupa succesul piesei „Sexy Girl„, trupa Heaven revine cu „Dynamite„.
Pasajele in interpretare indiana combinate cu ritmurile dansante au fost trase la cerea expresa a compozitorului Gabriel Huiban intr-un studio din India. Cu o imagine extem de sexy, proaspata si provocatoare, artistele intra intr-o noua etapa a carierei lor.

Despre ”Dynamite” componentele trupei Heaven spun ca are potential de hit si sunt convinse ca single-ul se va face auzit in toata lumea. Data lansarii nu a fost aleasa aleatoriu, ci coincide cu aniversarea de sase ani a trupei Heaven. „Am vrut sa fie ceva special. Daca in anii trecuti am organizat cate o petrecere la care ne-am adus aminte de momentele de inceput si am analizat evolutia trupei alaturi de prieteni, familie si colegi dragi, anul acesta am ales sa marcam momentul altfel. Dynamite este o piesa la care noi, Gabriel Huiban si echipa lui am muncit luni de zile.

Desi a fost gata inca din decembrie, am decis impreuna sa amanam momentul lansarii. Asa ca, de ziua noastra, facem noi un cadou fanilor – o piesa noua si o imagine reinventata a trupei Heaven”, au declarat fetele de la Heaven.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments