VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Filmari videoclip Alex: “Don’t say it’s over”

Alex Velea si iubita lui, Ana, au petrecut saptamana asta cateva zile pe malul marii. Insa nu singuri, ci alaturi de dansatorii sai si de Smiley, la filmarea videoclipului pentru noul sau single: “Don’t say it’s over“.

“Don’t say it’s over” va fi inclusa pe albumul “Secret”. Alex are foarte multa incredere in aceasta piesa, declarand ca: “Don’t say it’s over are un sound foarte fresh si puternic, e imposibil sa nu-ti ramana in cap dupa ce o asculti“.
Albumul a fost produs in totalitate de HaHaHa Production si va fi lansat pana la sfarsitul lunii mai (in sfarsit ).

Filmarile s-au desfasurat in insula Creta. Desi peisajul era unul bun de vacanta, baietii n-au avut prea mult timp de odihna… S-a filmat in trei zile, iar noptile au fost pline de aventuri: in prima seara petrecuta in Grecia au ramas in pana la intrarea pe autostrada, iar in seara plecarii zborul a fost amanat cateva ore din cauza conditiilor meteo…

In videoclip Alex apare impreuna cu dansatorii sai. “Pentru “Don’t say it’s over” am pregatit un dans special pe care vreau sa danseze lumea peste tot, pe strada, acasa, in club, oriunde. Sa fie un dans al tuturor!” a mai declarat Alex.

Regizor a fost Tom Boxer, insa acesta a primit ajutor considerabil din partea lui Smiley, care nu a ajutat doar pe platoul de flimare, ci si in afara lui: Smiley a surprins aventurile prin care au trecut in Creta si cateva secvente din videoclipul piesei in making of-ul pe care il puteti urmari aici.

Pozele au fost realizate de Edward Aninaru.

Sursa


6 comentarii
  1. Pingback: Alex Velea - "Don’t say it’s over" (Videoclip) | Vedetepenet.ro

  2. nu-mi place de nici o culoare piesa e un caca muzical, nu are melodicitate nimic, videoclipu e de nota 2 . in concluzie NASPA ALEX

  3. si piesa si clipul sunt de vara…si chiar o sa prinda..mie imi plac

  4. si cici cine esti tu sa judeci daca are sau nu melodicitate..stie vreo/vreuna profesor de muzica sau dirijor ceva?

  5. E naspa rau melodia,defapt nu imi place alex,aia din clip e asa slaba si urataaaaa.mai bine ascultati guess who sau spike!

  6. Carora nu va place alex si mai ales melodiile lui…nu mai intrati frate sa comentati…stati voi si ascultati panaramele voastre de spike si restu…

*