Fetele de la Indiggo pe un album de Grammy

Indiggo, trupa formată din Gabriela și Mihaela Modorcea au debutat la vârsta de 12 ani, în seara de Crăciun, la TVR și Radio România Actualități, cu „Colinde,colinde”, pe versurile lui Mihai Eminescu.Însă gemenele au devenit cunoscute și peste hotare, când au apărut la emisiunea „America’s Got Talent”, prezentată de celebrul Jerry Springer și transmisă de NBC, cu speranța de a deveni adevărate staruri, dar prestația lor a fost mai mult decât jenantă. Acum, cele două fete, „Gemenele lui Dracula” cum au fost numite de starul din Baywatch, au dat în sfârșit lovitura în America.

Un sample din piesa lor „La,la,la” poate fi auzită pe fundalul melodiei „Murderer to Excellence” a lui Jay Z. „Murderer to Excellence” este inclus în albumul „Watch The Throne”, pe care soțul lui Beyonce l-a realizat împreună cu Kanye West și care este acum nominalizat la Premiile Grammy. Piesa celor doi rapperi a fost foarte apreciată în Statele Unite, încât a ajuns rapid în cunoscutul top Billboard. Fetele de la Indiggo sunt și ele menționate pe coperta albumului, în rândul artiștilor ce au colaborat la realizarea piesei. „La,la,la” este o melodie de inspirație populară, ce are la bază acordurile „Dansului fetelor de la Căpâlna”. Așadar, „Fetele de la Căpâlna” sunt adevărata sursă, chiar dacă pe coperta albumului apare numele trupei Indiggo.

Cea de-a 54-a gală Grammy Awards va avea loc pe 12 Februarie, la Los Angeles. Atunci vom afla dacă numele gemenelor de la Indiggo figureaza pe un album recompensat, nu doar nominalizat la Grammy.

Mai jos puteți urmări prestația fetelor de la concursul american, melodia „La,la,la”, melodia lui Jay Z și „Dansul fetelor de la Căpâlna”.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments