Drei Ros in competitie pe Akon’s hitlab.com

Piesa Windin’ a romanului Drei Ros (prod. de Alin Radu) a fost selectata sa intre in battleul viitoarelor hituri in emisiunea radio a lui Akon!

Emisiunea se numeste “Akon’s Hitlab” si este difuzata pe postul de radio Virgin 99.9 FM din Toronto.
Sambata (1 mai), piesa a intrat in competitie cu piesa castigatoare de saptamana trecuta. Votarea a inceput la sfarsitul showului si ramane deschisa pe tot parcursul saptamanii. Drei Ros va fi “featured artist” pe 2 (duminica), 4 (marti), 6 (joi) si 8 mai (sambata). Rezultatele voturilor vor fi anuntate pe 8 mai.


Piesa a obtinut un scor de 87% pe site-ul de promovare HitLab.com detinut de Akon (prin comparatie, “Sexy Chick” – David Guetta si Akon – a obtinut 84%).

HitLab este un portal pentru artisti si ascultatori si foloseste tehnica Dynamic Hit Scoring pentru a calcula sansele unei piese de a intra in Billboard Hot 100. Akon sta in spatele descoperirii si lansarii lui Lady Gaga, cu ajutorul site-ului a prezis succesul pieselor sale, care au obtinut scoruri de peste 90%.

Drei Ros este al doilea roman care este in competitie dupa Sonny Flame. Sa speram ca acesta va ramane in concurs si va semna cu Akon’s hitlab impreuna cu BurreCollins si Dyce Dylli.

Il puteti vota aici: http://www.hitlab.com/virgin

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
costin
costin
13 years ago

Bravo lui si bravo ca nu uita ca e roman

marina
marina
13 years ago

bravo lui ca are tupeu sa tinda sper cat mai sus 😉