Dayah Mari – lansează primul single oficial “Inside my dream”

 

Dayah Mari este numele noii artiste ce vine să ia cu asalt piaţa muzicală românească cuDayah Mari talentul, frumuseţea şi cu primul său single, “Inside my dream”. Artista a avut privilegiul de a lucra cu echipa celebrului rapper american Eminem şi de a înregistra la studiourile din Detroit piesa “Inside my dream”, echipa de acolo fiind plăcut impresionată de calităţile ei vocale. Piesa este o invitaţie la visare, pe ritmuri dance, şi are toate premizele pentru un viitor hit. În curând single-ul va beneficia şi de un remix realizat de către producatorul Mark Bass, versurile fiind scrise de Salvatore Aiello şi Dayah Mari.

Dayah Mari, pe numele ei adevărat Maria Andreea Vârlan, s-a născut pe 24 noiembrie 1987, în Suceava, într-o familie care i-a insuflat încă din copilărie dragostea pentru muzică. De mică i-a plăcut să cânte şi să danseze, iar scena i-a devenit a doua casă.Cu 10 ani de dans la activ (balet,dans de societate,dans modern,contemporan,latino), 4 ani de teatru şi 4 ani de canto, Dayah Mari a început colaborarea cu Adrian Ordean în anul 2009. În ianuarie 2010 artista participă la Preselecţia Naţională Eurovision 2010 cu piesa “Queen of tomorrow” unde obţine locul 32 din 170. Tot în anul 2010 continuă colaborarea cu Dj Stephano şi Dj Adrianno, alături de care lansează piesa “La guitarra” compusă tot de Daniel Antonescu. Piesa a beneficiat de multe remixuri realizate atât de DJ cunoscuţi din Romania, cât şi din Spania. Momentan piesa este hit în Africa de Sud, în Cape Town sau Johannesburg.

mari_1

 

Odată cu lansarea primului single oficial în aceasta postură, pe site-ul Libertatea.ro, artista vine cu un nou look, un nou nume de scenă (iniţial a fost cunoscută publicului sub numele de Mari) şi o nouă adaptare, fiind pregatită de provocarile pe care le va întâmpina în showbizul românesc.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments