VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Dana Marijuana feat Rugz – Semne

Dana Marijuana şi-a schimbat look-ul!
Dana Coteanu si-a schimbat look-ul odata cu lansarea unui nou material muzical.
Marijuana a postat pe site-ul sau, danamarijuana.ro, cateva fotografii cu noua sa infatisare. De aceasta schimbare s-au ocupat designerul Diana Bobar si make-up artistul Cristian Buca.
www.vedetepenet.ro

Am decis să fac publice pozele din care se vede foarte clar noul meu look. Designerul Diana Bobar şi make-up artistul Cristian Bucă sunt vinovaţi de noua mea înfăţişare. Am decis împreună cu echipa mea că aşa voi arăta de acum încolo. Am ceva emoţii dar sunt încrezătoare în forţele proprii!

, a declarat artista.
Noul single marcheaza o schimbare in cariera cantaretei, aceasta renuntand la o parte din stilul muzical cu care s-a consacrat. Mesajul piesei va fi unul de dragoste, Dana, renuntand momentan la mesajele sociale pe care le transmitea prin intermediul pieselor.


2 comentarii
  1. E ceva ciudat cu pozele astea…

  2. aoleu!!! am auzit-o azi la HAPPY HOUR !!! STAU SI ma candesc asa de una singura….oaree eu sunt nebuna????stiti vorba aia ” mi-e rusine de rusinea altuia”! nu crede-am ca o sa aud vreodata asa o piesa slaba cu niste versuri atat de jenante si de interpretare nu mai zic nimic pt ca sincer nu vreau sa o jignesc nici pe Dana nici pe cealalta fata! vai de urechle si de talentul nostru FRATE!!!!!!!!!!

*