Cosmin Tzl – „Lose Your Love”

Cosmin Tzl este un tânăr de 18 ani, vine din Oneşti, jud. Bacău, şi îşi face debutul în muzică cu piesa “Lose Your Love”, produsă de băieţii de la Sunrise Inc.

Cosmin studiază canto de la vârsta de 5 ani şi a participat la mai multe festivaluri unde a câştigat numeroase premii. Prima participare la un concurs a avut loc la vârsta de 10 ani la Festivalul “Micul Prinţ”, unde a ajuns până la faza naţională, obţinând locul 1. Au urmat şi concursuri internaţionale precum “Ti amo”, unde a participat 4 ani la rand (2006-2009), obţinând locul al 2-lea, dar şi Premiul pentru cel mai bun concurent român, oferit de Wave Music Center (Italia) în 2007, iar în 2008, tot la acelaşi concurs, a primit Premiul pentru cea mai bună voce masculină din concurs.

Cosmin: “Colaborarea cu Sunrise Inc a luat naştere în vara anului trecut când, trimitând demo-uri pe la mai mulţi producători, nu am primit niciun răspuns. Ei au fost singurii care mi-au răspuns şi mi-au propus să colaborăm. Totul s-a concretizat în vara anului 2011. A fost mult de muncă şi multe repetiţii la orele de canto pentru piesa “Lose Your Love”, dar a ieşit totul cum îmi doream şi sper să placă tuturor, nu neapărat ascultătorilor de gen, ci în general, celor care ascultă muzică.”

Va invit să ascultaţi mai jos primul său single:

Foto: Razvan Bira

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RF
RF
12 years ago

Nice song! He’s talented.