VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Concert Al Bano şi Ricchi e Poveri, în premieră la Timişoara

Concert Al Bano şi Ricchi e Poveri, în premieră la Timişoara. Cântăreţul Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri vor concerta, în premieră, la Timişoara, pe Stadionul “Dan Păltinişanu”, în 12 iunie, spectacolul fiind intitulat “Una fiesta italiana”.

Potrivit unui comunicat de presă  al organizatorilor, pe Stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara va avea loc un concert în premieră sub genericul “Una fiesta italiana”, susţinut de legende ale muzicii italiene, cântăreţul Al Bano şi formaţia Ricchi e Poveri.

Evenimentul va avea loc în 12 iunie, de la ora 20.30. Biletele se găsesc la casa de bilete a Stadionului “Dan Păltinişanu”, la Agenţiile de bilete ale Teatrului Naţional, Operei Naţionale, Filarmonicii “Banatul” şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 250 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a.

Anul 2015 este declarat anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, la care cântăreţul italian a fost prezent de 14 ori, numărul maxim atins de vreun artist participant.

Povestea grupului Ricchi e Poveri, “una din cele mai versatile, strălucitoare şi iubite formaţii de pe scena europeană”, a început la Genova, în 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câştigat un palmares impresionant de premii şi distincţii, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece şi a concertat pe tot mapamondul.


*

LIKE VedetePeNet.ro