Cleopatra Stratan & Edward Sanda – Cozonac VIDEOCLIP

„Cozonac” este un duet între doi tineri artişti care cântă despre iubire, în faţa bradului de Crăciun. Are un beat jucăuş şi pe fundal se aude chitara cu influenţe de blues şi muzică hispanică. Percuţia este discretă, iar versurile asociază frământările interne ale celui îndrăgostit cu frământarea unui cozonac. Ingredientul secret al preparatului? Iubirea.

Nu lipsesc secvenţele din clip în care Cleopatra Stratan şi Edward pregătesc împreună un cozonac şi îl scot fierbinte din cuptor. Tânărul se joacă pe PlayStation şi dansează în bucătărie cu Cleopatra, sub privirea unei pisici. Cu pulovere groase, stând lângă brad sau jucându-se cu făină, cei doi emană energie şi candoarea celor care întâmpină sărbătorile cu inimă deschisă.

Sunt două voci curate şi sincere, care au creat o piesă catchy şi naivă. Melodia este produsă în studiourile Famous Production.

Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun şi aşa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună şi să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul şi acum lansarea! La clip ne-am simţit foarte bine, cu bună dispoziţie şi veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward ca şi cum am petrecut Crăciunul împreună. ” , a spus Cleopatra Stratan.

 

” Cozonac este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor.”, a adaugat Edward Sanda.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments