Claudia Cream o relanseaza in muzica pe Hilary Duff

Actrita si cantareata americana Hilary Duff si-a pregatit, dupa doi ani de pauza, revenirea in industria muzicala americana cu o piesa romaneasca.

Candy„, hitul lansat in 2008 de Claudia Pavel (Cream) a avut un succes atat de mare, incat foarte multi producatori au cerut drepturi de folosire a melodiei. Unul dintre acestia e Matt Pokora, un cantaret care a cooptat-o si pe Hilary Duff pentru a interpreta impreuna piesa Claudiei.
Dupa ce a lansat in 2008 albumul „Reach Out„, americanca s-a concentrat mai mult pe actorie, lasand muzica pe planul al doilea. Acum, insa, Hilary spera sa rupa gura targului cu ajutorul lui Matt si a piesei Claudiei, pe care au redenumit-o „Hard Candy„.
Recent, Hilary a filmat un videoclip pentru piesa „Hard Candy”.

Chiar daca nu stia despre acest lucru, Claudia s-a aratat extrem de incantata. „Eu nu stiu decat ca am cedat drepturile unor polonezi. Despre Matt Pokora sau Hilary Duff habar nu am. Dar, oricum, sunt incantata sa aud asta si e extraordinar ca artisti celebri internationali au decis sa cante piese interpretate de romani”.

Eu una sunt tare curioasa cum va reprezenta Hilary aceasta piesa si daca va avea succesul pe care Claudia l-a avut. Pana atunci, aveti mai jos piesa.

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Denisa
Denisa
13 years ago

Tare melodia :X