VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Cheloo: “Nu sunt rasist, ci doar mandru ca sunt alb”


In direct la Stirile PRO tv, Cheloo si-a expus parerea despre acuzele aduse impotriva aparitiei lui in clipul piesei lui Smiley – “Plec pe Marte”.

“Plec pe Marte”, la CNA. Cheloo: Nu sunt rasist, doar mandru ca sunt alb

StirileProTV.ro


10 comentarii
 1. Tiganii sunt niste crispati, sunt mai cacaciosi decat romanii, de unde pana unde au tras ei concluzia ca pe tricou lu cheloo e scris un mesaj rasist? sa ma cac pe ei . NU se numesc RROMI — se numesc TIGANI

 2. Felicitarile mele, CHELOO!!!In acest scurt interviu, din pacate, Cheloo a pus punctul pe I…din pacate chiar are perfecta dreptate in ceea ce spune!!!PS:CHIAR NU E O RUSINE SA FII ALB ;;)

 3. Bravo Cheloo, la gunoi cu ei! Ma bucur ca un artist are curajul sa isi spuna parerea in direct la tv, ceilalti “mari artisti” sunt doar niste lingusitori si pupincuristi. Si eu sunt mandru ca sunt roman si sunt jignit de ceea ce fac tiganii in tara noastra Romania.

 4. bv chello!

 5. inainte de 89 nici capu pe geam nu scoteau tiganii, nu maraia unu si acum au prin glas

 6. oricum ne-au cam acaparat si daca nu facem ceva o sa ajungem o tzara de tzigani

 7. bv cheloo [-o< the best …
  NU mai promovati tiganiaaa …in curand minoritatea va deveni majoritatea , iar romania va fi tigania…

 8. Asa e !

 9. Romania a ajuns o tara de ipocriti ratati si de tampiti cum spune versu traim intro tara de cacat condusa de un cacat si de alt cacat mai mik cu ochelari >>> Muzica TA Cheloo A schimbat mentalitatea da mii ba chear miliane de ALBI

 10. CEL MAI MADRU!!! MANDRU CA SUNT ALB, RASA ALBA E SINGURA RASA,SI VA RAMANE SINGURA RASA!!!

*