Brighi este noua imagine Lee Cooper România

Brighi noua imagine Lee Cooper vedetepenetro 

Miercuri, 5 decembrie, la magazinul Lee Cooper din Afi Palace Cotroceni, Brighi și-a asumat oficial rolul de ambasador al cunoscutului brand.  Copleșită de emoții, solista de la HaHaHa Production a preluat ștafeta de la prietenul și mentorul său, Smiley.

Pe lângă faptul că hainele pe care le promovează îi vin ca turnate, Brighi a declarat că această colaborare reprezintă o onoare pentru ea și că speră să aibă cât mai multe concerte pentru a avea un motiv în plus să îmbrace noua colecție Lee Cooper.

În cadrul evenimentului, am avut ocazia să o ascult pentru prima oară live pe Brighi și am rămas plăcut surprinsă. Solista ne-a încântat auzul cu câteva piese foarte bine alese pentru timbrul ei puternic, precum If i were a boy (Beyonce), You da one (Rihanna), All I want for Christmas is you (Mariah Carey) sau Hallelujah 

brighi live lee cooper vedetepenetro

Cântăreața s-a remarcat la începutul anului 2012 când a devenit prima artistă din România care a colaborat cu rapperul american Snoop Dogg pentru piesa Play me like a violin.  De curând, Brighi a lansat un nou videoclip împreună cu Pacha Man. Melodia celor doi se numește Ce te faci?, iar versurile și muzica îi aparțin lui Alex Velea.

Până când apare filmulețul de la eveniment în care puteți să o ascultați pe Brighi, haideți să revedem videoclipul piesei Ce te faci?.

Mai multe poze de la eveniment găsiți aici.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments