Beyonce – show perfect la SuperBowl (video)

beyonce

Așa cum ne așteptam cu toții, Beyonce nu a dezamăgit aseară și a oferit publicului un super show în pauza din cadrul Super Bowl. După ce a fost acuzată că a făcut playback la inaugurarea președintelui Obama, diva a pus la cale un show impecabil, iar timp de 12 minute a încântat audiența cu câteva dintre piesele care i-au marcat cariera. Crazy in Love, Love on top, End of Time, Baby Boy au fost primele melodii ale serii.

beyonce baby boy superbowl vedetepenetro

 Artista le-a adus pe scenă pe Michelle Williams și Kelly Rowland, alături de care ne-a reamintit de perioada Destiny’s ChildPentru prima oară după mulți ani, cele trei au interpretat împreuna hiturile Bootylicious și Independent Woman.

DESTINys child superbowl 2013 vedetepenetro

Beyonce a încheiat show-ul cu o interpretare superbă a pieselor Single Ladies și Halo. Puteți urmări înregistrarea completă în continuare.

http://youtu.be/vngzSDWByR0

La scurt timp după Super Bowl, artista a anunțat că pleacă anul acesta într-un turneu mondial. Din păcate, România nu se află pe listă, însă, dacă vreți să o vedeți live în Europa, pe site-ul oficial puteți vedea toate orașele în care va susține concertele.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments