Beyonce a lansat o nouă melodie pentru a marca aniversarea a şapte ani de căsnicie cu Jay-Z

Beyonce a lansat o nouă melodie pentru a marca aniversarea a şapte ani de căsnicie cu Jay-Z, informează dailymail.co.uk.

Sâmbătă, vedeta în vârstă de 33 de ani a lansat noua melodie „Die With You” pe Tidal, noul serviciu de streaming muzical al soţului ei, Jay-Z. Melodia conţine versuri precum „Cause darling I wake up just to sleep with you. I open my eyes so I could see with you and I live so I can die with you/ Pentru că dragul meu, mă trezesc pentru a putea adormi alături de tine. Deschid ochii pentru a putea vedea cu tine şi trăiesc pentru a putea muri cu tine”.

Melodia este insoţită de un clip care o prezintă pe cântăreaţa americană în timp ce cântă la un pian, într-o cameră imensă, iar la finalul înregistrării apare şi Jay-Z, el fiind cameramanul.

Beyonce i-a dedicat noul cântec soţului ei, într-un mesaj publicat pe platforma Instagram.

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments