Artiștii care vor urca pe scenă la Premiile Grammy

Prima ceremonie Grammy a avut loc pe 4 mai 1959, sub numele de „Gramophone Award”, iar principalele sale categorii includeau: „Album of the year”, „Record of the year”, „Song of the year” și „Best new artist”.

Cei mai mari artiști ai momentului vor urca pe scenă duminică, la gala cu cele mai râvnite trofee din muzică: Premiile Grammy.

Artiștii care vor cânta la cea de-a 54-a ediție a Premiilor Grammy, duminică, 12 februarie, sunt: Adele, Lady Gaga, un duet de senzație între Coldplay și Rihanna, care vor cânta „Princess of China” pentru prima dată live, Katy Perry, Kelly Clarkson și Jason, Chris Brown, prezent pentru prima dată la gala Grammy după scandalul în care a fost implicat alături de Rihanna în 2009, Deadmau5, Foo Fighters, David Guetta și Lil Wayne.

Mai departe, îi avem pe Alicia Keys și Bonnie Raitt, cu un tribut pentru Etta James, Bruno, Nicki Minaj, Taylor Swift, The Beach Boys, Foster the People și Maroon 5, Carrie Underwood și Tony Bennet, The Band Perry, The civil Wars, Diana Krall, Sir Paul McCartney, Bruce Springsteen și The E Street Band, Joe Walsh.

Organizatorii promit, însă, și alte surprize. Printre prezentatori se numără actrița Gwyneth Palthrow, cântăreața Mirandaa Lambert și cântărețul de muzică country Dierks Bentley.

Premiile Grammy vor fi decernate duminică, la Staples Center din Los Angeles. Favoriții la cele mai importante categorii sunt: Adele, Katy Perry, Bruno Mars sau Lady Gaga.

Ce părere aveți de lista artiștilor care vor urca pe scena Premiilor Grammy? Credeți că mai trebuia inclus cineva?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments