VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Andrei Neagu lanseaza videoclipul piesei „The Way She Moves” VIDEO

După ce a participat la preselecțiile pentru emisiuniile “Românii au talent”, “X Factor” și “Vocea României”, tânărul Andrei Neagu (25 de ani) şi-a continuat cariera şi a lansat un videeoclip nou la piesa „The Way She Moves”, piesă care a fost produsă de Gabriel Băruţă de la Mosquito Production.

Proiectul a atras publicul de la primul contact, fiind inspirată din experiențele personale ale artistului, clipul exprimând multă senzualitate și pasiune.

”Povestea ne arată un băiat aventurier, care nu reușește să aibă o relație stabilă până în momentul în care o întalnește pe ‘EA’. Matei Șopterean a fost regizor și D.O.P. la acest clip, iar scenariul e rezultatul colaborării noastre. Eu am venit cu idei, iar Matei a conturat totul, exact așa cum trebuie”, a precizat Andrei Neagu.

Tânărul, la doar 25 de ani, are un portofoliu impresionant ca și cântăreț și compozitor. Andrei a colaborat până acum cu ariști precum Gabriel Băruță, Bogdan Giurea (Spin; Popas Band), Florin Iordache, Masi (Tommo Production), Virgil Popescu, Puiu Pascu, Mike Vlahopol NAVI, şi mulţi alţii.

*