VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Andreea Balan – Trippin , un clip hot si foarte fresh


Zilele trecute va prezentam un teaser al celui mai nou videoclip Andreea Balan.Acesta a fost filmat in urma cu doua saptamani in Grecia, avandu-l regizor pe Alex Ceausu.

“Am ales sa realizez un videoclip pentru piesa Trippin’ deoarece semnalele primite din partea radiourilor si a fanilor ne-au confirmat ca are potentialul unui hit. Mi-am dorit sa iasa un produs international si cred ca este cel mai bun clip al meu, de pana acum. Sper sa placa publicului la fel de mult cum a placut si Prinde-ma, aprinde-ma care a avut peste 2,8 milioane de accesari pe YouTube.“
a declarat Andreea Balan.

Va las acum sa vizionati videoclipul.Cum vi se par fetele? ( e o intrebare retorica:) 🙂


6 comentarii
  1. foarte tare clipul…Andreea arata beton

  2. cam greu cu engleza la Andreea.. nu imi place piesa.. Bravo baietiilor de la Ador Media, sunt pe val, mai nou toate numele importante din industria muzicala apelaza la ei, si e de inteles. Bravo inca o data pt toata echipa Ador Media!

  3. Chiar am ramas surprins cand am ascultat melodia ,este frumoasa, bitul bun , tine tot asa ai ales o cale buna a muzici, :P,se vede ca te-ai maturizat pe plan muzici:P….multa bft in continuare.

  4. Melodia este superba!!:x si tu ff frumoasa!!!!!!!

  5. Da, Andreea te iubim! Chiar am ramas foarte surprinsa vizionand clipul..se vede ca te ai maturizat si acest lucru se observa f bine in dezvoltarea ovarelor pe care incerci sa ni le arati dar nu reusesti..Foarte tare clipul! Dar mult mai tare ar fi fost daca ai fi donat cei mii de euro la o casa de copii/batrani decat sa faci un clip ce ar fi iesit la fel de bine la strand . Tine-o tot asa!

  6. Pingback: Andreea Balan a ajuns cu Trippin' in SUA | Vedetepenet.ro

*

LIKE VedetePeNet.ro