Adele – Rolling In The Deep (Live @ BRIT Awards 2012)

Cântăreaţa britanică Adele, acum în vârstă de 23 de ani, a urcat pentru a 2-a oară pe scenă după operaţia suferită la corzile vocale, de această dată în ţara natală, Marea Britanie, cu ocazia decernării premiilor Brit Awards. Artista a interpretat hitul ‘Rolling In The Deep‘, hit pe care l-a interpretat şi cu ocazia decernării premiilor Grammy din acest an.

Adele a avut 3 nominalizări în cadrul premiilor Brit Awards, reuşind să îşi adjudece premiul pentru ‘Cea mai bună artistă britanică‘, dar şi pentru ‘Cel mai bun album britanic‘ – ’21’, pierzând însă premiul pentru ‘Cel mai bun single britanic‘ – ‘Someone Like You’, în faţa formaţiei One Direction, care a câştigat cu piesa ‘What Makes You Beautiful’.

Nu doar în Marea Britanie îi merge bine lui Adele, ci şi în Statele Unite. Săptămâna aceasta, ca efect al premiilor Grammy, unde artista a câştigat 6 premii din tot atâtea nominalizări, albumul ‘21‘ a vândut un total de 715,000 de copii, apropiindu-se de un total de 7 milioane de unităţi vândute, şi devenind astfel cel mai bine vândut album în Statele Unite de la ‘Confessions‘ (lansat în anul 2004), al lui Usher, încoace. La nivel global, ’21’ a depăşit mai bine de 18 milioane de unităţi vândute.

V-a plăcut interpretarea lui Adele?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments