Actorul David Duchovny, pasionat de muzică, îşi lansează albumul de debut în luna mai

Actorul David Duchovny, starul serialelor de televiziune „Dosarele X/ The X Files” şi „Californication”, pasionat de muzică, a anunţat că îşi va lansa albumul de debut în luna mai.

Starul de televiziune a înfiinţat alături de doi prieteni, în 2014, trupa Weather. Trioul a finalizat înregistrările pentru primul său album, care se va intitula „Hell or Highwater” şi care va fi lansat de casa de discuri ThinkSay Records, informează contactmusic.com.

„Să fac acest disc a fost un vis devenit realitate, cu excepţia faptului că eu nu am avut acest vis – e încă un şoc pentru mine, când mă gândesc la felul în care acest proiect muzical a fost realizat. Tot ce ştiu în aceste momente este că aceste cântece reprezintă cea mai sinceră expresie a tot ce am făcut eu vreodată şi abia aştept să împărtăşesc această experienţă cu toată lumea”, a declarat David Duchovny.

Actorul îşi va promova albumul de debut prin intermediul unor apariţii la diverse posturi de televiziune, însă nu intenţionează să plece într-un turneu.

Actorul a declarat recent că doreşte să exploreze noi domenii de activitate şi a lansat în luna februarie primul său roman, intitulat „Holy Cow”.

David Duchovny va interpreta din nou rolul agentului FBI Fox Mulder, alături de colega sa Gillian Anderson, într-o nouă serie de şase episoade din „Dosarele X”. Filmările pentru acest serial SF vor debuta în luna iunie.

David Duchovny, în vârstă de 54 de ani, şi-a câştigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder, din serialul de televiziune SF „Dosarele X”, care a generat ulterior două lungmetraje pentru marile ecrane: „Dosarele X: Înfruntă viitorul” (1998) şi „Dosarele X: Vreau să cred” (2008). În 2008, David Duchovny a câştigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie pentru rolul Hank Moody, un scriitor dependent de sex care trece printr-o pană de inspiraţie, din serialul de televiziune „Californication”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments