3 piese noi Katy Perry, pe noua ediţie a albumului ‘Teenage Dream’!

După ce vă anunţam acum ceva vreme că solista americană Katy Perry îşi va relansa albumul ‘Teenage Dream’, iată că apar noi detalii legate de acest proiect.

Astfel, aflăm că noua ediţie a albumului, intitulată ‘Teenage Dream: The Complete Confection’, care va fi lansată în 27 martie, va include toate cele 12 piese incluse pe albumul ‘Teenage Dream’, incluzând hiturile ‘California Gurls’, ‘Teenage Dream’, ‘Firework’, ‘E.T. (feat. Kanye West)’, ‘Last Friday Night (T.G.I.F.) (feat. Missy Eliott)’, şi ‘The One That Got Away’, plus 3 piese noi, dar şi o variantă acustică a melodiei ‘The One That Got Away’.

Iată ce a declarat Katy Perry legat de ‘Teenage Dream: The Complete Confection’:

Aceasta este povestea completă a Teenage Dream. A fost o onoare incredibilă să egalez recordul regelui pop (n.r. – 5 piese ajunse pe primul loc în Billboard Hot 100 de pe acelaşi album), dar merg mai departe şi am avut câteva greutăţi de luat de pe piept. Aşa că aceasta este ediţia specială a albumului ‘Teenage Dream’, pentru fanii mei.

Albumul ‘Teenage Dream’ a vândut mai bine de 2 milioane de unităţi de la lansarea din 2010 doar în Statele Unite, la nivel global cifrele ridicându-se la aproximativ 4 milioane de exemplare.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments