Vunk si Antonia, castigatorii „Best Romanian Act”

antonia_vunk_ vedetepenet.ro

Vunk  si Antonia au castigat sectiunea „Best Romanian Act” cu piesa „Pleacă” si vor concura la categoria „Best European ACT” de la editia din acest an a MTV.

„Castigarea «Best Romanian Act» este cea mai mare bucurie a noastra din acest an, pentru ca am vazut, inca o data, cat de mult place romanilor piesa noastra. Totusi, vorba cantecului, maine o sa ne treaca, pentru ca acum suntem in faza in care putem sa fim primii artisti romani care castiga «Best European Act». Asa ca rugam, din nou, fanii nostri si fanii piesei «Pleacă» sa ne voteze si la aceasta categorie si, impreuna, sa facem istorie”, declara Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.Acestia vor concura la categoria „Best European ACT” alaturi de alti artisti, din toata Europa, incepand cu data de 15 octombrie.Daca, dupa o saptamana de votare vor reusi sa treaca si de aceasta categorie, vor intra in actul final „Global Award„, pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.

MTV Romania va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a editie, pentru care au inceput deja pregatirile in Germania.

Asadar, votam sau nu? 🙂

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments