Vulpița are nervii întinși la maxim….A bătut-o sau nu Viorel?

Scandalul pare a fi departe de a se termina în trioul amoros format din Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, soțul și amantul ei. Vulpița a luat foc după mărturisirile lui Marian, care a spus că soțul ei a bătut-o de mai multe ori.

Ea îl contrazice pe amant și îi ia apărarea lui Viorel, care nu a fost violent „decât de două ori”. Invitată la Acces Direct, Vulpița a vorbit despre ziua în care a fost luată cu mașina de Marian. „Şoferul a fost tot un prieten de-al lui. Îl cheamă Iulian. Nu ştiu de unde e. (…) Am mers şi s-a făcut pană. I-am spus să mă ducă înapoi acasă. Şi el de ce m-a ţinut încuiată în maşină? Până să vină prietenul lui cu Gelu”, a zis Veronica în cadrul emisiunii(…)M-a ţinut încuiată cu el şi apoi mi-a dat pantalonii jos (…) A încuiat şi maşina şi eu am ţipat că nu îmi dă voie să mă duc acasă. El râdea”, a povestit celebra vulpiţă.

Vulpița, Veronica Stegaru , soțul și amantul ei.

De-a lungul emisiunii, Viorel l-a amenințat în repetate rânduri pe Marian: „Îmi vine să mă duc să îl iau şi să îl dau de pământ cu totul”.

Marian însă l-a sfătuit să fie liniştit şi civilizat.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments