Voicu Panzar va avea un copil

Voicu Panzar, fostul sofer al Monicai Columbeanu, dar si reprezentanul tarii noastre la Mister World 2010, va deveni tatic.
Andreea Popa, fosta iubita a lui Ricky de Romania, a anuntat, joi, in direct la Happy Hour, ca este insarcinata in doua luni si jumatate cu Voicu Panzar, scrie Click.

Cei s-au cunoscut la o sala de sport din cartierul francez, unde de altfel Ricky are un apartament, iar intre ei s-a infiripat o relatie care are acum si un rezultat: un copil.

Pentru ca Andreea nu l-a putut contacta pe Voicu, modelul a aflat cel mai probabil ca va fi tatic in direct, de la tv.

„L-am cunoscut acum sase luni la o sala de sport din cartierul francez. Am incercat sa iau legatura cu el sa-i spun ca astept un copil, dar nu am primit nici un raspuns si am mers la mama lui in Turda”, spune Andreea, care sustine ca in ultimele 3 luni relatia lor a devenit destul de serioasa.

Tânăra a spus că a vrut să facă public faptul că aşteaptă copilul modelului, nu pentru a deveni faimoasă, ci pentru a-l conştientiza pe Voicu despre situaţia în care se află.

„Nu ştiu dacă să păstrez copilul sau nu, mai ales că nu-mi răspunde la telefon. Mama lui a primit foarte bucuroasă vestea, dar eu nu ştiu ce să fac”, a adăugat Andreea.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
13 years ago

Inca una care se vrea faimoasa…prin scandal bineinteles…

Zuma
Editor
13 years ago

De fapt, nu va avea un copil. Totul a fost o farsa de 1 aprilie. Mi se pare cam deplasat sa faci asa ceva….

none
none
5 years ago

what a slut.