Victor Slav a cerut-o de sotie pe Bianca ! Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo vor fi nasi la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav

Victor Slav a facut marele anunt in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV. Prezentatorul meteo a dezvaluit ca urmeaza sa o ia de sotie pe Bianca Dragusanu, dar si cine ii vor fi nasi la nunta.

 

Victor Slav a cerut-o de sotie pe Bianca www.vedetepenet.roBianca Dragusanu e mandra , deoarece Victor Slav a cerut-o de sotie dupa cinci luni de relatie. Cei doi sunt in culmea fericirii.

Victor Slav i-a daruit inelul de logodna Bianca Dragusanu si se gandesc ca anul acesta sa se casatoareasca. Mai mult, cei doi indragostiti au stabilit deja cine le vor fi nasi la nunta. „Avem doua perechi de nasi. Este vorba de doi prieteni apropiati noua din Deva si un cuplu cunoscut, dar nu va spunem despre cine e vorba„, a declarat Victor Slav, la Happy Hour. „Una dintre nase e cea mai sexy femeie din Romania”, a completat Bianca.

Catalin Maruta nu a fost multumit de raspuns si l-a facut pe viitorul sot al Biancai sa marturiseasca ce persoane publice ii vor fi nasi. „Bine. Hai ca stiu despre cine e vorba. Cine sa fie sexy? E vorba de Nicoleta Luciu. Ea si Zsolt Csergo va vor fi nasi la nunta”, a spus Maruta.

Victor a confirmat, iar vestea a venit ca o bomba pentru toata lumea.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments