VedetePeNet.ro vă invită la Maroon Cafe

Dacă sunteţi în căutarea unei locaţii cool unde să vă relaxaţi alături de prieteni şi să nu simtiţi căldura de afară, atunci VedetePeNet.ro vine cu o soluţie şi vă recomandă cu toată încrederea Maroon Cafe.

La Maroon Cafe puteţi găsi, pe lângă cele mai bune servicii şi o atmosferă plăcută, produse naturale de casă. De la paste la focaccia, fructe de mare sau prăjituri, toate sunt pregătite în ziua respectivă de maestrul bucătar pentru a exista certitudinea că produsele sunt 100% proaspete. Meniul variat, atât cel de preparate culinare cât şi de băuturi, este gata să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi.

De asemenea, meniul zilei pe care îl veţi găsi atât pe site, cât şi pe profilul oficial de Facebook, cuprinde felul 1, felul 2 şi desertul care vă este oferit din partea casei. (Din proprie experienţă vă spun, dacă ajungeţi la Maroon Cafe, să nu rataţi prăjitura Tiramisu, vă va face să reveniţi).

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul oficial http://marooncafe.net dar şi pagina de Facebook http://facebook.com/marooncafe.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments