Un român a fost condamnat la o zi de închisoare, în Anglia, după ce a furat un cărucior cu mâncare

Un român pe nume Florin Stoian în vârstă de 32 de ani, plecat în Anglia pentru a-şi căuta un loc de muncă, a fost condamnat la o zi de închisoare după ce a furat un cărucior cu mâncare în oraşul Bingham.

Florin Stoian a fost prins în flagrant vineri, 15 martie, în faţa magazinului Lidl din oraşul Bingham (comitatul Nottinghamshire).

Românul furase un cărucior plin cu mâncare şi alte produse, în valoare totală de 730 de lire sterline.

Adus în faţa unui judecător de la Curtea de Justiţie din Nottingham, românul a pledat vinovat şi a declarat, prin intermediul avocatei, că a fost forţat să fure mâncare.

Judecătorul l-a iertat pe român şi l-a condamnat la o singură zi de închisoare.

Totuşi, Florin Stoian a fost avertizat că dacă va mai fura va fi considerat ‘hoţ profesionist’, iar pedeapsa va fi una drastică.

„Oamenii care călătoresc prin orașe pentru a fura, pot fi considerați hoți profesioniști și sunt trimiși imediat la închisoare. Este posibil ca acest lucru să se întâmple și cu tine dacă încerci din nou”, i-a spus judecătorul, potrivit ziarulromanesc.net.

La sfârşitul şedinţei de judecată, românul a fost lăsat liber, având în vedere că şi-a petrecut weekend-ul în arestul Poliţiei, iar judecătorul a decis că acesta şi-a ispăşit pedeapsa de o zi de închisoare.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments