Un alt muzician de la noi are probleme cu POLITIA! Afla de ce i-a fost inchis BARUL si ce a facut ARTISTUL

Un alt muzician de la noi are probleme cu POLITIA! Afla de ce i-a fost inchis BARUL si ce a facut ARTISTUL vedetepenet.roDupa ce RANDI a fost saltat saptamana trecuta de procurorii DIICOT și dus la interogatoriu, in cadrul unei anchete de evaziune fiscala, un alt muzician in voga de la noi are probleme cu legea.

Gino Manzotti, unul dintre componenții formației DJ Project, a intrat în colimatorul poliției. Necazul, spun gurile rele, s-ar fi petrecut după ce doi reprezentanți ai legii, aflați în timpul liber, au fost bătuți măr, în barul pe care acesta îl deține în Timișoara, conform exclusivtm.ro.

Astfel, un control a fost efectuat în localul acestuia, polițiștii și inspectorii financiari descoperind că aici nu există case de marcat.

În loc să pună lacătul pe ușile localului însă, Gino Manzotti de la DJ Project și ceilalți acționari au apelat la instanță, cerând judecătorilor să anuleze decizia Poliției Timiș și a celor de la Garda Financiară.

Până la finalizarea procesului, decizia de închidere este considerată nulă, ca atare petrecerile vor continua în pubul vedetei.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments