Tudor Chirilă: „Femeile inteligente nu merg la emisiuni care fac rating prin ţâţe”

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a oferit un interviu site-ului 220.ro, in care a vorbit despre noul single „Cantec de găsit”, despre sufletele pereche şi femeile care promovează sani şi funduri, in contradicţie cu acelea care sunt sensibile şi inteligente.

„Lumea asta nu e plină doar de silicon şi fard. Cred că doar asta se arată, dar ăsta e o mică parte din adevărul lumii noastre”, a declarat Chirilă, adăugând că mai există oameni adevăraţi şi „multe femei frumoase şi inteligente şi simple”. Cele „false” sunt promovate doar pentru rating, dar există şi celelalte, dar „odată cu inteligenţa, profunzimea vine şi un fel de smerenie şi sensibilitate care nu le împinge spre emisiunile care fac rating din ţâţe şi fund”, a mai spus solistul.

Astfel, pentru cei care vor să-şi găsească sufletul pereche există speranţă şi el crede în această parte idilică a iubirii.

Referitor la muzică, Chirilă a declarat că muzica românească veche şi bună, din anii ’80 începe să fie reînviată şi nu a fost uitată aşa cum se pare. Ba chiar în cluburile „de fiţe” au început să fie organizate seri în care se pune, spre exemplu, Mirabela Dauer.


Vezi mai multe din Vedete pe 220.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alicia
12 years ago

Tudor mereu a spus cate un adevar, e bine pe moment ca incearca stoparea prostiei si a prostitutiei vedetistice macar un pic. Daca vom continua sa avem “artiste si artisti” cunoscuti doar de pe urma scandalurilor si doar datorita siluetelor lor — vom ajunge “departe”

Aida Tanase
Aida Tanase
12 years ago

Eu ma declar fan Tudor Chirila.

Zuma
Editor
12 years ago

A spus adevarul