Trupa Distinto si Ianna, in locul lui Dragos Chircu la Eurovision 2011

Eurovision 2011 www.vedetepenet.ro


Trupa Distinto si cantareata Ianna vor interpreta, alaturi de Anthony Icuagu, melodia „Open your eyes”, compusa de Cristian Faur si calificata pentru Selectia Nationala Eurovision 2011, organizata si transmisa de TVR in noaptea de Revelion.

Dragos Chircu a fost nevoit sa se retraga din concurs din cauza unor probleme medicale.

Imediat dupa faza de preselectie a melodiilor, Dragos Chircu mi-a solicitat retragerea din competitie,
din motive de sanatate. Diagnosticul dat de medici – laringita cronica severa cu risc de noduli pe corzile vocale – il pun in imposibilitatea de a mai canta si reinregistra forma finala a piesei ,
dar si de a mai participa la finala concursului

, a declarat Cristian Faur.

Drept pentru care, am solicitat de urgenta membrilor juriului sa imi aprobe schimbarea interpretului, in perioada prevazuta de regulament, respectiv 10-12 noiembrie. In urma aprobarii lor unamine, am optat pentru trupa Distinto si pentru Ianna si l-am pastrat in concurs pe Anthony Icuagu

, a adaugat Faur.
Melodia „Open your eyes” a lui Cristian Faur a obtinut al treilea cel mai bun punctaj – 89 de puncte – la Preselectia pentru Eurovision 2011, la egalitate cu melodiile „Bang Bang” (comp. Mihai Alexandru), „Dreaming of You” (comp. Radu Boltea, Sebastian Barac, Marcel Botezan) si „My Facebook Girl” (comp. Dan Helciug).
Selectia Nationala Eurovision 2011 se va desfasura la TVR, in noaptea de Revelion, si va fi difuzata, in direct, pe TVR 1 si TVR International.

Prezentatorii show-ului vor fi Paula Seling si Ovi ,
cei care au adus Romaniei locul al III-lea la Eurovision anul acesta (Oslo) – si Gianina Corondan.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments