Trio-ul perfect pentru părul meu!! Noua colecție Pantene Pro-V Miracles Lift’N’Volume

Am acceptat invitatia prietenilor de la BUZZStore( Facebook @BUZZStoreRomania si Instagram @the_buzzstore_ro ), de a testa noile produse Pantene Pro-V Miracles.

Trio-ul perfect pentru părul meu!! Noua colecție Pantene Pro-V Miracles Lift’N’Volume fără silicon este un miracol pentru firul de păr. Conceput special pentru părul subțire, șamponul are în compoziția sa o gamă largă de nutrienți care vor hrăni și vor întări firul de păr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colecția Pantene Lift&Volume combină puterea științei Pro-V cu ingrediente precum biotina și apa de trandafiri pentru a oferi părului tău mai mult volum, fără a-l încărca. Bucură-te de volumul pe care ți l-ai dorit dintodeauna, fără să încarci părul și fără silicon și sulfați.

 

Cu uleiul de păr unic Pantene Pro-V Miracles 7in1, cu ulei de ricin, biotină și apă de trandafiri, îi oferi părului strălucire, fără a-l încărca. În plus, îți protejezi părul împotriva formării vârfurilor despicate.

 

Iar masca de păr Pantene Body&Strength îți oferă mai mult volum fără ingrediente precum siliconul și fără să-ți încarce părul.

Cu Pantene, fiecare femeie se poate bucura că părul ei este în centrul atenţiei!

Vi le recomand cu drag !!

#buzzpantene

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments