SOCANT! Elevă snopită în bătaie de două colege pe stradă, în Botoşani. VIDEO

O elevă a fost bătută cu sălbăticie pe stradă, la câţiva metri de liceu, în Dorohoi, judeţul Botoşani. Scena violentă s-a consumat în fața mai multor martori, care au trecut pe lângă fete nepăsători, fără să intervină.

Incidentul s-a produs miercuri, 23 ianuarie, în apropierea Liceului „Regina Maria”, unde învaţă atât victima, Naomi, cât şi cele două agresoare, Claudia şi Diana.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani, Gabriel Hârtie, agresiunea a avut loc săptămâna trecută, în afara orelor de curs şi în afara perimetrului unităţii de învăţământ, scrie Agerpres.

Cele două eleve, una în clasa a X-a şi cealaltă în clasa a XI-a, au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, elevă în clasa a IX-a la Colegiul “Grigore Ghica” din localitate.

Niciun trecător nu a intervenit pentru a le despărți, menționează Botoșani News.

“Conducerea şcolii s-a autosesizat, chiar dacă faptele s-au produs în afara şcolii şi în afara orelor de curs. Pentru faptele respective, dar şi pentru că au stricat imaginea liceului, se pot dispune sancţiuni disciplinare în cazul celor două eleve”, a afirmat Gabriel Hârtie.

Conducerea ISJ susţine că nu se cunosc, deocamdată, motivele care au stat la baza agresiunii.

Stire in curs de actualizare …

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments