Si Mihai Morar sare la gatul lui Huidu : „Ni-cio-da-ta n-avem voie sa oprim un cantec doar pentru ca noi avem ceva personal de impartit cu artistul”

Mihai Morar  Ni-cio-da-ta n-avem voie sa oprim un cantec vedetepenet.roMihai Morar a postat un status referitor la meseria lui in Radio unde trebuie sa fie impartial cand vine vorba de piesele pe care le promoveaza pe post.

 

„Noi, oamenii de radio, nu suntem perfecti. Avem voie sa avem prietenii si dusmanii. Suntem oameni. Dar nu avem voie sa ne scape vreun hit. Pentru ca suntem oameni de radio. Dar cred ca piesa asta ar fi putut ajunge HUGE daca noi, oamenii de radio, am fi ajutat-o. Sunt cantece bune care nu ajung pe radio din diferite motive: sunt lansate in perioade nefavorabile, sunt alte cantece mai bune in perioada respectiva, artistul mai are inca doua-trei cantece in care apare cu vocea si ar dezechilibra playlist-ul…

Dar niciodata, ni-cio-da-ta n-avem voie sa oprim un cantec doar pentru ca noi avem ceva personal de impartit cu artistul. Personal, vreau sa-i cer scuze fratelui Cabron. Piesa asta merita sa fie si mai SUS. De aceea o sa o difuzez si maine dimineata la Radio. Pentru ca publicul nu greseste niciodata. P.S. Cabron, frate-fratziwear, oricum 2013 e anul tau. Lui Buzdu ii place sa spuna: ‘Cabron e noul Pitbull!’. Tu nu vezi ca iarna e un mai bun playlist manager decat noi, oamenii de radio. Anotimpul rece s-a prelungit anul asta doar pentru ca ”IARNA PE VAL” sa ajunga No. 1″, a spus Mihai Morar.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments